реклама

реклама

Ним виявився раніше судимий 46-річний житель Монастирищенського району, який свій конфлікт із 45-річним рідним братом вирішив за допомогою кулаків. Внаслідок отриманих травм потерпілий помер. Підозрюваного затримано через дві години на одній із вулиць села, за вчинене йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

8_main_ukr

До чергової частини Монастирищенського відділення поліції надійшло повідомлення від голови однієї із селищних рад району про те, що на подвір’ї одного із домоволодінь виявлено труп 45-річного місцевого жителя з тілесними ушкодженнями. За викликом виїхала слідчо-оперативна група.

На місці події правоохоронці з’ясували, що в даному домоволодінні проживає чоловік із жінкою похилого віку та їх старший син. Під час спілкування з подружжям поліцейські дізналися, що померлий їх менший син, і проживав в будинку по сусідству. Він прийшов в батьківський будинок, про щось розмовляв із братом. Потім між ними виникла суперечка. Брати на вулиці побилися, їх менший син впав на землю і відразу помер. Зрозумівши, що накоїв, їх старший син зник з невідомому напрямку.

Патрулюючи вулиці села, оперативники через дві години знайшли підозрюваного в одному із закинутих будинків, де чоловік переховувався від правоохоронців. Під час розмови з поліцейськими він зізнався у вчиненому.  Розповів, що між братами виник конфлікт через батьківську спадщину, яку вони ніяк не могли розділити. Вони вийшли на вулицю, де зловмисник наніс кулаками своєму брату декілька ударів в область голови, від який потерпілий впав і одразу помер.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100