реклама

реклама

ПАТ «Азот» розрахувалося за товарну продукцію (електроенергію) липня й перерахувало «Черкасиобленерго» ще 36 млн грн. Ці надходження дозволили погасити заборгованість із заробітної плати за липень. Енергетики отримали половину заробленого за цей місяць.

Нагадаємо, постановою НКРЕКП від 31.07.2017 №982 передбачені особливі умови спрямування надходжень за електроенергію від ПАТ «Азот» для погашення заборгованості з виплати заробітної плати. Завдяки такому алгоритму у липні енергетики отримали зароблене за березень, квітень, травень та частково за червень.

1502255031_pat-cherkasioblenergo-111

- Наше підприємство наразі перебуває за крок до повного погашення заборгованості з заробітної плати, - зауважує голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук. – Це передусім заслуга працівників компанії, які відстояли свої права. Крім того, керівництво Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, поставилося з розумінням до вимог трудового колективу, підтримка губернатора та народних депутатів від Черкащини, розпочатий діалог з ПАТ «Азот» забезпечили спільний результат.

Колектив Товариства висловлює подяку голові обласної державної адміністрації Юрію Ткаченку. Його особистий внесок у справу стабілізації роботи підприємства важко переоцінити. Адже ще 15 червня заборгованість із заробітної плати сягала 123-х мільйонів гривень й була виплачена за півтора місяці. Це колосальна робота. І передусім – апарату облдержадміністрації та губернатора. Майже одночасно відновлювалася робота двох найбільших, бюджетоутворюючих підприємств краю – Обленерго та Азоту, а це близько 8-ми тисяч працівників та їхні родини. Щодня потрібно було контролювати цей процес. Саме такі дії представників влади підвищують її авторитет.

Тож нині на підприємстві планують ініціювати звернення до Адміністрації Президента України з проханням відзначити роботу Юрія Ткаченка щодо вирішення критичної ситуації, яка склалася на підприємстві.

Крім того, вже у серпні Товариство зможе виплачувати поточну заробітну плату. До 15 серпня очікується останній транш від ПАТ «Азот» відповідно до вищезгаданої Постанови, який дозволить завершити виплату заборгованості з заробітної плати, інформує сайт обленерго

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Грамотєї,ля! 09.08.2017 13:35
"За крок до погашення зарплат" - чи може таки погашення ЗАБОРГОВАНОСТІ зарплат? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100