реклама

реклама

10 серпня 2017 року перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко провів у с. Шевченкове Звенигородського району виїзну нараду з керівниками підприємств спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст області. Про це повідомили у прес-службі Черкаської обласної ради.

На цій нараді підбито підсумки фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств за перше півріччя.

З детальним аналізом стану справ по галузях та конкретно кожного підприємства і закладу виступив начальник управління майном виконавчого апарату обласної ради Віталій Петров.

Потім учасники наради заслухали начальника відділу обліку та використання майна Наталію Дудник, яка акцентувала увагу присутніх на внесенні до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно відомостей про реєстрацію прав користування земельними ділянками.

В обговоренні виступили в. о. генерального директора ЧОКП «Фармація» Валентина Ніколенко, в. о. директора КП «Готельний комплекс «Дніпро» Борис Лебедцов, директор КП «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» Валерій Височин та інші.

Підсумки роботи засідання підбив перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко. Він наголосив на пріоритетних напрямках діяльності підприємств, їх підготовки до осінньо-зимового періоду тощо.

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100