реклама

реклама

Фахівці Управління Держпраці у Черкаській області за 7 місяців поточного року провели перевірки з питань охорони праці та промислової безпеки 435 суб’єктів господарювання. Про це повідомили у прес-службі установи.

Перевірено 760 виробничих об’єктів (523 – планово та 237 – позапланово). Під час проведення перевірок виявлено 7726 порушень нормативно-правових актів з охорони праці, з них на кінець звітного періоду усунено 5404 порушення.

На посадових осіб (працівників) підприємств за порушення норм законодавства накладено 73 штрафи на загальну суму 26 тис. 809 грн.

Основні порушення:

- не забезпечено працюючих спецодягом, спецвзуттям і засобами індивідуального захисту;

- до роботи допускаються працівники, які не пройшли навчання з питань охорони праці у визначеному законодавством порядку;

- відсутні декларації на виконання робіт на висоті понад 1,3 метра;

- не забезпечено належний облік та випробування електрозахисних засобів;

- не проводиться технічний огляд та випробування обладнання підвищеної небезпеки у визначені відповідними Правилами терміни.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Микола 16.08.2017 09:44
А, Петро Федорович,взага лі чхаэ на всі закони і на провіряючих теж, він сам собі закон, що хочи, то й витворяє
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Вєра Григорівна 15.08.2017 17:54
Пані,Лазарєва, слушне Вам зауваження...не завймайтися із вашими колегами показухою, де працівники,які не оформлені на роботу.Завітайте у СІЛЬСЬКОГОСПОДА РСЬКЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТ Ю "ПРИДНІПРОВСЬКЕ", де керіник Андрущенко Петро Федорович і там побачити скільки працівників там працює..................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Сотник 12.08.2017 22:14
І не виявили жодного працівника, який не оформлений на роботу! Дивно якось. 70% працездатного населення отримують зарплати в конверті, а їх ніхто не помічає!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100