реклама

реклама

Футбольний клуб «Черкаський Дніпро» висунув ряд вимог черкаським ультра сам, не погоджуючись з їх позицією і поведінкою.

44

Детальніше свою позицію керівництво клубу виклало у відкритому зверненні:

1

22

2

Обурився такі заяві депутат Черкаської міськради Максим Шило:

«Дана заява ФК Черкаський Дніпро надзвичайно мене обурила. Вважаю, що така риторика в сторону Ультрас Черкаси / Ultras Cherkasy є неприпустимою, адже саме ці хлопці виборювали, виборюють та виборюватимуть традиційну назву, кольори та емблему клубу. Проведення матчу футбольного клубу "Черкаський Дніпро" в ігровій формі іншої команди є плювком в обличчя фанатів Черкаського "Дніпра".

Закликаю керівництво клубу виконати такі вимоги Ультрас Черкаси / Ultras Cherkasy :

1. Форма і емблема має містити лише традиційні кольори.
2. Має зберігатись історична назва клубу – "Дніпро".
3. Місцем проведення домашніх матчів має бути основна футбольна арена міста Черкаси.
4. В складі команди мають переважати місцеві гравці.
5. Не має бути втрачено історичну футбольну хронологію з 1955 року.

В іншому разі, як депутат міської ради, пропонуватиму колегам по міській раді переглянути співпрацю із клубом», – зазначив депутат.

реклама

Коментарі  

 
+3 #7 Уболівальник 14.08.2017 09:23
Максиме, хочеться запитати, що Ви конкретно зробили для існування команди "Черкаський Дніпро". Можливо, підняли питання на сесії міської ради про підтримку команди? Чи якісь інші дії вчинили? Команда зараз існує від матчу до матчу, а Ви ще й щось вимагаєте. Після матчу директор стадіону підтвердив, що за кожну гру клуб сплачує близько 8000 грн. за підготовку поля до гри. Краще б знайшли можливість оплатити стадіону ці кошти
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #6 Куценко 12.08.2017 23:25
Ось ці ультрас "фанати" управляються олігархами типу Коломойського, для виконання своїх бізнес інтересів і рейдерської атаки на конкурентів .Це бандити а не фанати .Треба дізнатися хто конкретно фінансує цих "фанатів".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #5 Регіональна Тальнівщина 12.08.2017 22:44
Цитую Патріот:
Ну й дятли ці свободівці...ультрас..і всякі інші дармоїди...фінансуйте команду і робіть що хочете..


суркіс також в свій час почав фінансувати "Динамо" і робити з країною все що хотів. А тут масштаб менший, а хотєлки все ті ж
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #4 Kozak 12.08.2017 20:10
Зборище найманої політшпани, яке хуліганськими діями ганьбить Черкаси, слід ставити на місце, бо сядуть на голову. А "обурення" Ш. нагадує ледве чутний PUK.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #3 [email protected] 12.08.2017 18:08
Максимка ты что "идиот" на солнце перегрелся!!!??? Команда ели вышла на новый сезон, сейчас сводит концы с концами, а в место поддержки, ультросовские обезьяны срывают матчи и вгоняют команду в еще большую жо.... Купите форму, спонсируйте команду, и после этого диктуйте те условия которые вы хотите, но когда вы и грамма поддержки не оказали как депутат команде и сейчас угрожаете подбить депутатов прекратить сотруднечество с командой, (хотя её и до этого не было) то вы просто Д...еБ....!!! Хотя про что тебе Максимка говорить, ты и сам недавно был обезьяной ультраса.... как говорится из грязи в князи!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Бабай 12.08.2017 17:42
Что-то сильно дохрена "генеральных директоров" как для одного провинциального клуба.И это только те кто подпись поставил.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 Патріот 12.08.2017 15:32
Ну й дятли ці свободівці...ультрас..і всякі інші дармоїди...фінансуйте команду і робіть що хочете..форму яку хочете..назву..гравців..хоть самі беріть грайте...а якщо немає розуму заробити гроші і нести відповідальніст ь..то сиділи б мовчки і не заважали..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100