реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкасах пайовики новобудови по бульвару Шевченка, 150, майже два роки чекають на можливість заселитись у власні квартири. Мовляв через скасування державною архітектурно-будівельної інспекцією дії містобудівних умов на забудову багатоповерхівки, об’єкт досі не можуть здати в експлуатацію. Справа дійшла навіть до адмінсуду, інформує ОДТРК "Рось".

Марина в розпачі, вже втомилась разом із родиною поневірятись по винайнятих квартирах. Два роки тому вона з чоловіком придбала житло у ЖК «Симфонія» по бульвару Шевченка, 150. Тоді забудовники обіцяли під ключ здати помешкання через 8 місяців. Втім і досі Марина про власну квартиру лише мріє.

І таких яких Марина ще 270. Нещодавно забудовники востаннє пообіцяли власникам квартир, що 15 серпня вони нарешті можуть заселятися.

Втім цьому завадила державна будівельна архітектурна інспекція, яка скасувала дію містобудівних умов і обмежень на забудову, виданих ще в 2015-2016 роках. Головний архітектор Черкас Віталій Чернуха, дивується адже порушення на які вказало ДАБІ – не суттєві.

Відтак департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради подав позов до Черкаського окружного адміністративного суду на скасування цієї постанови ДАБІ. На перше судове засідання прийшли також і власники квартир. Втім справу по суті не розглянули і судове засідання перенесли.

В управлінні державної архітектурно-будівельної інспекції у черкаській області вказані порушення дріб’язковими не вважають. Мовляв все згідно із законом і лише на користь самих пайовиків.

Термін розгляду цієї справи у суді місяць, втім пайовики все ж сподіваються, що їм підуть назустріч, і розпочати облаштовувати власне житло вони зможуть раніше

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 Эксперт 14.08.2017 10:09
Цитую Бонифаций:
А чого мовчим про ПП "Надія"??? Така ж сама ситуація! Чи боїмось на губернатора кидати тінь?

О какой тени можно говорить,если эта челядь никогда с тени и не выходила.Господи, дай нам силы и терпение,разреш ить взрывоопасную ситуацию в Украине мирным путём!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Бонифаций 14.08.2017 08:51
А чого мовчим про ПП "Надія"??? Така ж сама ситуація! Чи боїмось на губернатора кидати тінь?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Бух. 14.08.2017 07:32
Та кикие там типа несущественные нарушения???? Посмторите только сколько местная трансформаторна я подстаниция может раздать електричества и сколько там реально подключено!!! Там для дома должна была стоять отдельная свофя трансформаторна я. Но строителям побарабану. Лишбы сдать...а потом все проблемы опять на плечи людей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100