реклама
Sucurity Police

реклама

На Черкащині рівень підготовки до опалювального сезону становить понад 70%. Але є ще багато невирішених питань, зокрема, забезпечення посипаного матеріалу, засобами обліку, встановлення альтернативних джерел опалення тощо. Про це йшлося на обласній нараді в ОДА.

index

Так, найкращі показники по підготовці котелень мають Канів, Корсунь, Чорнобаївський район. Нижчі показники готовності в Умані, Драбівському та Черкаському районах.

Щодо теплових мереж, то найкраще виконані роботи в Корсуні-Шевченківському районі, нижче від середньо обласного рівня мають Умань та Черкаський район.

Також райони мають звітувати по підготовці систем водопостачання, закупівлі посипним матеріалом та спецтехніки тощо. Але одним з головних питань опалювального сезону є рівень розрахунків за газ.

– На 8 серпня рівень розрахунків підприємств енергетики області за спожитий газ у 2017 році склав 93%. борг 23,6 млн грн. Загальна ж заборгованість з урахуванням боргів минулих періодів склала 253,2 млн грн. Негативні розрахунки мають такі підприємства: ККПТМ «Канівські тепломережі» – 24,2 млн, КП «Звенигородське підприємство теплових мереж» - 5,8 млн, Кам'янське комунальне підприємство теплових мереж – 6 млн, ТОВ «Сміла енерготранс газ», - 9,2 млн, Чигиринські теплові межері – 8 млн.. Та найбільшими боржниками традиційно є ТОВ «Сміла Енергоінвест» – 183,2 млн. Тож перед початком опалювального сезону треба вжити всіх заходів для вирішення питання погашення боргів! – заявив директор Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Черкаської ОДА Сергій Демиденко.

Також чиновник наголосив на необхідності оснащення багатоквартирних будинків засобами обліку теплової енергії.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Керівник 14.08.2017 12:38
Цитую Біда:
У Чигирині взвгвлі голова адміністрації і влада міста чортій чим займаються. Тепломережі угробили. Люди тепер замерзнуть. Босота!!

Чого ти хотів від дурфаківця?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Дездемона 14.08.2017 10:41
То Смілі взимку хана?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Біда 14.08.2017 10:40
У Чигирині взвгвлі голова адміністрації і влада міста чортій чим займаються. Тепломережі угробили. Люди тепер замерзнуть. Босота!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100