реклама

реклама

Підприємець, який має заклад швидкого харчування на площі 700-річчя, де нещодавно були зрізані тополі, запевняє, що не має жодного відношення до руйнації зелених насаджень немає.

- Наш заклад був розташований біля ЦДЮТ. Потім міська влада порадила перенести заклад на площу 700-річчя. Але наш заклад стоїть на відстані півметра від зрубаних дерев, - сказав підприємець Сергій Зуєв.

Те, що дерева не заважають встановленому закладу, підтвердив і директор департаменту архітектури та містобудування Черкаської міськради Артур Савін.

Натомість міський голова Черкас Анатолій Бондаренко прокоментував закиди у його бік, що нібито він надавав дозвіл на встановлення тимчасової споруди на тій ділянці.

Зокрема, міський голова назвав такі закиди провокацією і наголосив, що підписує усі рішення, прийняті міськрадою. А в документі, який дозволяє встановлення споруди, за словами Бондаренка, чітко вказано, що вона не має розташовуватись на місці зелених насаджень.

До того ж міський голова наголосив, що на тому місці будуть насаджені нові дерева.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 задолбали болтовней 15.08.2017 07:43
Рядом не дорогой магазин АТБ и это место супер-проходное, а наперстночники уже капусту откатали и держат всех за лохов. Мэр Бондаренко, пусть Шабанов готовит заявление в полицию и вскройте публично механизм коррупции.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Артем 14.08.2017 18:00
З такою мо...лицом цьому підприємцю немає діла жо дерев як цигану до кобили :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100