реклама

реклама

Черкаську школу №20 щодо готовності до нового навчального року перевірив керівник департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради Ігор Волошин. Про це він повідомив у Фейсбуці.

Разом із колегами перевірив свою рідну 20 школу щодо готовності до нового навчального року.

«Тут щe кипить робота: вимощують територію тротуарною плиткою, капітально ремонтують відмостку, дах, фасад. Крім того, вжe замінили останні 76 вікон, облаштували 2 кабінети, а ще один стане студією для малювання. Замість парт сюди вже закупили мольберти. Чимало придбань вдалося здійснити завдяки виділенню бюджетних коштів із розрахунку 300 грн на учня. Так само оновився і кабінет хімії, яким досі завідує вчителька, яка щe вчила мeнe.

Раніше на все доводилося просити у батьків і спонсорів. Тепер можливостей у школи значно побільшало. Школа змінюється, розвивається. І попри деякі технічні та господарські зауваження, переконаний, що в новому році учням цієї школи буде комфортніше, ніж у попередньому», - написав Ігор Волошин.

реклама

Коментарі  

 
+9 #3 Osvita 16.08.2017 11:03
А в школі головний освітянин працював? Ні
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Будда 16.08.2017 10:26
О! Волошин вже при баблє. Вже приодівся, а то ходив наче базарком якийсь...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Мама першокласника 16.08.2017 10:00
То що, пане Волошин, тепер у нас в школі навіть не збиратимуть гроші на клас, так як це робили кожного року? Побачимо....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100