реклама

реклама

Громадянська мережа ОПОРА підготувала рейтинг якості роботи 88 народних депутатів України, обраних в одномандатних виборчих округах у 13 областях, за липень 2017 року.

Зокрема, подають рейтинг черкаських мажоритарників (нагадаємо, для моніторингу в цьому році обрано чотирьох мажоритарників з семи – Володимира Зубика, Геннадія Бобова, Владислава Голуба та Валентина Ничипоренка) та коротку інформацію про їх діяльність  протягом місяця.

Позафракційний депутат Владислав Голуб (ОВО 197) зайняв 30-ге місце в рейтингу.

У липні, згідно з даними письмової та електронної реєстрації, Владислав Голуб не пропустив жодного засідання з 6-ти. Долучився до чотирьох колективних законопроектів. Постанов та запитів не подавав. Один раз виступав з трибуни.

Про свою роботу звітував частково, у соціальних мережах та під час зустрічі з виборцями.

Провів один особистий прийом громадян у своїй громадській приймальні в Каневі. Також протягом чотирьох днів проводив зустрічі із виборцями Канівського, Золотоніського та Черкаського районів.

Разом зі своїми колегами взяв участь у відрядженні до США.

71 позицію в рейтингу займає Валентин Ничипоренко.

У липні депутат, згідно з даними письмової реєстрації, пропустив два з шести засідань Верховної Ради. Законопроектів не реєстрував, не виступав, не подавав депутатських запитів. Інформація про його роботу на окрузі у відкритих джерелах відсутня.

Тим часом, Геннадій Бобов посів 78 місце у рейтингу.

У липні, згідно з даними письмової реєстрації, мажоритарник пропустив 4 засідань парламенту з шести. Згідно з електронною – одне. Протягом звітного періоду депутат не відзначився жодною законодавчою ініціативою та жодного разу не виступав з трибуни.

Інформацію про активність нардепа на окрузі у відкритих джерелах не виявлено. Хоча за матеріалами ЗМІ відомо, що імені депутата надають матеріальну підтримку освітнім та медичним закладам округу.

Окрім цього, депутат оприлюднив звіт про свою роботу за перше півріччя 2017-го року.

І Володимир Зубик розташувався на 79 сходинці рейтингу.

У липні депутат, згідно з даними письмової реєстрації, пропустив три із шести засідань Верховної Ради, не зареєстрував жодного законопроекту, не подавав депутатських запитів, не виступав. Не мав жодних активностей на окрузі, не здійснював особистих прийомів громадян. Не звітував.

З рейтингом діяльності депутатів-мажоритарників за червень можна ознайомитися тут.

реклама

Коментарі  

 
+5 #5 Помічник 22.08.2017 11:53
За сприяння Зубика на потреби району спрямовано більше 8 млн.грн у цьому році, і майже 2 млн.у минулому. Загалом на округ щороку спрямовується понад 25 млн.грн.бюджетних коштів. І не треба розповідати, що то ваші гроші або його робота.Якщо депутат це не озвучить, то ніхто про це не взнає. Допомоги дітям і дорослим надається щороку понад на 400 тис.грн. власних коштів!!!Працюю ть проекти підтримки інвалідів, пенсіонерів, талановитої молоді, учасників АТО.Чим же він не вгодив?Писати непотрібні закони для галочки, які не мають шансів бути прийнятими,щоб таким як ви було що покоментувати та покритикувати? Що ви особисто зробили для людей, диванний боєць?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #4 Влад 17.08.2017 17:44
Я хотел бы обратиться до головы Чигиринской рай рады- Слубской Валентине,а именно-Вы на каждом перекрёстке расхваливаете зубика ,скрывая главную правду о его бездарной работе в Верховной Раде.мы очень внимательно следим за каждой вашей похвальной оде этому псевдо депутату зубику.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Щука 17.08.2017 17:05
ГМ "Опора"! А де Яценко? Що взагалі за методика, що це дає і хто його читає? Більше схоже на звіт за піндосовські гроші.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Ігор 17.08.2017 14:51
Цитую Костя:
А чому Голуб не відповідає на мій лист?

А тому, що він не читає листів і йому байдуже до ваших проблем..Зайнята людина.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Костя 17.08.2017 10:52
А чому Голуб не відповідає на мій лист?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100