реклама

реклама

У ході всеукраїнської селекторної наради під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана перший заступник голови Черкаської ОДА Віталій Коваль поінформував про готовність до роботи в новому навчальному році інноваційних шкіл. Віталій Володимирович зауважив, що в межах виконання обласної цільової програми «Інноваційні школи Черкащини на період до 2020 року» у регіоні за конкурсом було обрано 29 шкіл.

– Нині інноваційні школи готують до роботи в новому статусі, – сказав Віталій Володимирович. – З метою реалізації проекту «Покращення матеріально-технічної бази інноваційних шкіл Черкащини в рамках Концепції нового освітнього простору» 28 інноваційних шкіл оснастять сучасним навчальним обладнанням для кабінетів фізики, хімії та біології. Проект реалізуємо за рахунок Державного фонду регіонального розвитку – 8,4 млн грн та співфінансування з місцевих бюджетів – 8,4 млн грн. Натепер проводиться процедура закупівлі обладнання на загальну суму 16,8 млн грн.

До кінця 2017 року, згідно з обласними програмами, інноваційним школам буде придбано 2 лінгафонні кабінети, 170 комп’ютерів, 10 навчальних кабінетів, 11 наборів ЛЕГО (а загалом буде придбано 15 ЛЕГО). На ці цілі заплановано 8,5 млн грн., зокрема з обласного бюджету – 2,6 млн грн.

Також облдержадміністрацією вирішено фінансове питання щодо розробки проектів дизайну зовнішнього та внутрішнього оздоблення інноваційних шкіл – на 870 тис. грн., інформують в ОДА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100