реклама
Sucurity Police

реклама

Директор департаменту юридичного забезпечення подав доповідну записку на ім’я міського голови Анатолія Бондаренка про те, що є підстава для розпуску Черкаської міської ради за порушення законодавства. Зокрема, причиною є 22 програні справи щодо рішень міськради. Депутат міськради від ВО «Свобода» Ярослав Нищик детально розповів про ці рішення під час сьогоднішньої прес-конференції.

- Я так розумію, мало хто заглублювався у суть тих рішень, які були скасовані в судовому порядку. Із цих 22 питань, 21 земельне питання та одне галузеве. Земельні питання – це питання людей, які є фізичними особами-підприємцями. Є МАФи, розливайки, які зареєстровані як об’єкти нерухомості капітального будівництва із площею до 30 кв.м. Було близько 7 рішень про встановлення МАФів. Тобто, якщо виконком погоджував встановлення таких МАФів, то депутати Черкаської міської ради мали волю не погоджувати укладення договорів оренди на ці земельні ділянки, щоб у місті не працювали ці розливайки. Також у нас є випадки програних судів щодо рішень міськради про відмову у наданні земельних ділянок для розміщення барів. Зокрема, це споруда за адресою 30 років Перемоги, 4, де депутат цього округу Володимир Гриценко зустрівся з виборцями, і люди кажуть, що не хочуть, щоб той бар там розташовувався. Та ж сама ситуація по вулиці Сумгаїтській. Фактично всі ці рішення, які скасовані у судовому порядку і програні юристами міськради, ішли тільки на те, щоб не допустити насичення міста черговими малими архітектурними формами – наливайками, кіосками і так далі, - розповів Нищик.

За його словами, ще 5 питань стосуються виділення земельних ділянок учасникам бойових дій, які є колишніми військовими високопосадовцями.

- Ми неодноразово наголошували, що високопосадовці поліції, прокуратури чи СБУ у званнях майора, підполковника чи полковника не будуть отримувати земельні ділянки до того часу, поки не почнуть ці ділянки отримувати сержанти і лейтенанти, які були в зоні і яким представники департаменту архітектури не знають як допомогти, а полковникам, підполковникам та майорам допомагають, - зазначив Ярослав Нищик.

реклама

Коментарі  

 
+21 #6 Андрій 18.08.2017 09:29
Багато з цих жевжиків розуміє, що пролетить на виборах, а Бондаренку розпустити раду вигідно звичайно. Сьогодні в Батьківщини 6 депутатів у раді, якщо будуть перевибори, буде мінімум 10.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 федор принципиальный 18.08.2017 07:09
Весело живем-сплошные бесплатные зрелища,опустит ь цены на хлеб и народ будет доволен.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Словесник 17.08.2017 21:43
Як розуміти сказане Нищиком (дослівно): "Було близько 7 рішень"? Це більше, чи менше ніж 7?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Саша секретар 17.08.2017 20:38
Ви подивіться на це фото, апофеоз депутутськоі продажності. ....двічі су..м...ий ба.... істка Одарича якого я два роки тому матюгав на кожному перехресті, і "чесний" безробітний свободівець якій не хоче втратити останне дререло депутатського доходу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Щука 17.08.2017 17:11
Цікава теорія про те, як барани без пастуха можуть ходити!
Зміна виконкому хоч кожен місяць нічого не вирішує і вірішити не може! Це мертвонароджени й орган колективної безвідповідальн ості. Все вирішується в інших інститутах влади і в інших інтересах. Просто чергове шоу собачих боїв. Любителі можуть бачити навіть в прямому ефірі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+35 #1 Юрист 17.08.2017 14:21
Нищик банально боїться після перевиборів відлетіти від кормушки. Цю міськраду розпускати корисно і потрібно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100