реклама

реклама

Працівнику поліції повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди за прикриття протиправної діяльності у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.

Як повідомлялося раніше, у квітні 2017 року слідчим відділом прокуратури Черкаської області спільно з працівниками Управління внутрішньої безпеки в Черкаській області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України викрито та задокументовано злочинну діяльність групи осіб на території Жашківського району, пов’язану з незаконним виробництвом, виготовленням, зберіганням і збутом наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів.

За результатами проведення слідчих дій правоохоронцями виявлено та ліквідовано дві плантації конопель кількістю понад 400 кущів, вилучено близько 20 кг подрібленої коноплі, 50 г амфетаміну, 300 г макової соломки, понад 100 мл прекурсорів, метадон, вогнепальну та травматичну зброю, набої до них тощо.

У порядку ст. 208 КПК України затримано 5 осіб, яким повідомлено про підозру в скоєнні злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речових, їх аналогів та прекурсорів.

Водночас установлено, що підозрювані здійснювали свою незаконну діяльність упродовж тривалого часу не «без відому» місцевих правоохоронців, які систематично, упродовж минулого та поточного років, вимагали та отримали від останніх неправомірну вигоду на загальну суму понад 60 тис. грн. за здійснення безперешкодної діяльності, пов'язаної з незаконним виготовленням та розповсюдженням на території області наркотичних засобів та психотропних речовин, і непритягнення їх за вказані злочини до кримінальної відповідальності.

У четвер, 17.08.2017, слідчим відділом прокуратури Черкаської області  заступнику начальника одного з територіальних відділень поліції Черкаської області повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання службовою особою неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням, за вчинення чи невчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища) Кримінального кодексу України.

На цей час досудове розслідування триває, вживаються вичерпні заходи, спрямовані на встановлення всіх причетних до злочинів осіб.

Про це інформує прес-служба прокуратури Черкаської області.

 

реклама

Коментарі  

 
+1 #8 БагатодітнЯ мати 19.08.2017 15:52
Так, дійсно в саподнівй майстерні по Пастерівській організовано збут наркотичних засобів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 Сергій Іванович 19.08.2017 09:10
Так цей Антін до травня місяця ще в управлінні ВБ прауцював, коли жвін так швидко успів "відзначитися"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Просто знаю 18.08.2017 13:24
Да, о нем речь дейстельно идет и его папику Анатолию,которы й имеет сапожную мастерскую по Пастеровской
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Хочу знати 18.08.2017 12:48
Так це мова йде про Саєнка.так ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Тьома 18.08.2017 12:27
Антоха, так это ты подгоняешь товар, своему папе Толику, что он так быстро зажрался и забыл за божьи законы, которыве надо чтитьт и выполнять беспрекословно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Малимон 18.08.2017 11:46
Так все в нащем районе по Пастеровской знают об этой "точке" дяди Толи и постоянно "наркалыги" вращаются и отовариваются...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Кстати... 18.08.2017 11:10
Даже, папа Толик, в сапоЖной мастерской начал промышлять этим "бизнесом", при твоей помощи Антоша, ведь теперпь ты в него "крыша" оказываеться
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Озеран 17.08.2017 18:00
Антоша, ну как ты мог, не успел перейти и такой залет...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100