реклама

реклама

16 серпня, близько 12.49 год., біля с. Леськи Черкаського району, на 108 км автодороги «Канів – Чигирин - Кременчуг», 49-річний водій автомобіля «ВАЗ 2104», житель Черкаського району, не вибрав безпечної швидкості руху та не впоравшись з керуванням скоїв наїзд на 76-річного велосипедиста, жителя Черкаського району, який перетинав автодорогу у невстановленому місці.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

Подібна подія сталась і в м. Кам’янка по вулиці Героїв Майдану. 39-річний водій автомобіля «WOLKSVAGEN», житель м. Черкаси, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та скоїв наїзд на 48-річного велосипедиста, жителя Кам’янського району який рухався в попутному напрямку.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень також загинув на місці пригоди.

Про це повідомили в УПД ГУНП Черкаської області.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Автомобіліст 21.08.2017 19:38
Сідаючи за кермо велосипеда водій повинен чітко усвідомлювати всі небезпеки і вживати всіх засобів пасивної безпеки. Велосипедиста елементарно повинно бути видно на дорозі, особливо у нічний час.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Сидоров. 19.08.2017 10:26
Люди гинуть. Вихід один--побудова велосипедних доріжок, щоб велосипедистів і близько не було на трасах. Їх же там як мурашок, маневри роблять дуже несподівані прям перед капотом,без габаритів,відби ваючих смужок на одежі.ЯЧкщо дороги не обладнають, смерті будуть продовжуватися. А бездіяльність дородньої поліції прямо вражає.авто гасають так , як їм хочеться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100