реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкаській області 11 117 осіб скористалися онлайн-послугою «Замовлення витягу з Державного земельного кадастру», що запроваджена в липні 2015 року. Лише за два з половиною місяці цього року завдяки інтернету замовили витяги про земельні ділянки, що на території області, 1239 громадян.

Найбільше, як і раніше, користуються онлайн-послугою «Замовлення витягу з Державного земельного кадастру» про земельні ділянки, які  розташовані в Корсунь-Шевченківському районі – 3816 замовників, Черкаському районі й Черкасах – (1008), на Городищині – 812 й Смілянщині – 694 особи.

На сьогодні всього в Україні землевпорядна служба опрацювала 227128 електронних звернень. Найбільше в Київські області (35473) і найменше на  Хмельниччині (1210).

Електронний сервіс замовлення витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку працює на офіційному веб-сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру http://map.land.gov.ua (у розділі «Публічна кадастрова карта»). Отримати готовий документ громадяни можуть у найближчому Центрі надання адміністративних послуг, який обрали самі ж під час замовлення.

Сервіс також дозволяє здійснити оплату за допомогою електронного платіжного засобу. Вартість послуги становить 80 гривень. Отримані кошти зараховується до державного або відповідного місцевого бюджету.

Електронний прийом запроваджено задля зручності людей, які можуть зекономити час і кошти для поїздки до ЦНАПу.

Про це інформують у прес-службі Головного управління Держгеокадастру в Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100