реклама

реклама

Продовжуються виїзди на місця представників Головного територіально управління юстиції у Черкаській області, безоплатної правової допомоги, за участі нотаріусів з метою надання роз΄яснень та консультування громадян задля запобігання аграрному рейдерству.

17.08.2017 року прийом здійснювався в  м. Кам΄янка Черкаської області. Про це повідомили в Головному територіальному управлінні юстиції у Черкаській області.

В заході прийняли участь  перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Черкаській області Спєваков Є.В, заступник начальника Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Черкаській області – начальник відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань державної реєстрації Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Черкаській області Кулешов О.О., приватний нотаріус Кам΄янського районного нотаріального округу Богданова Г.Ю., в.о. директора Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Савчук Є.В., головний спеціаліст відділу правопросвітництва та взаємодії з суб'єктами надання первинної правової допомоги Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Громов С.Г., представники Кам΄янської районної державної адміністрації, громадських організацій, аграріїв, землевласників, учасників АТО та ЗМІ.

Під час зустрічі відбулось консультування з питань антирейдерського законодавства, земельного законодавства, надана правова допомога з оформлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки.

 

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100