реклама

реклама

Майже 30 безробітних, в тому числі демобілізовані учасники АТО, взяли участь у тренінгах «Місцева демократія та права людини» та «Дискримінація», організованих фахівцями Корсунь-Шевченківського районного центру зайнятості спільно з активістами громадської організації «Волонтер Черкащини», представниками Черкаського правозахисного центру та районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

фотоо

До уваги присутніх були запропоновані питання щодо правового захист учасників АТО, їх психологічної підтримки. Також розглядалися механізми впливу на прийняття рішень органами влади. Організатори заходів проаналізували реальні випадки дискримінації та порушень прав людини, а безробітні навчилися фіксувати правопорушення та здійснювати захист своїх інтересів.

«Для наших слухачів проведення таких тренінгів завжди є актуальним та надзвичайно важливим етапом становлення їх правовообізнаними громадянами, тому районний центр зайнятості всіляко сприяє організації інформаційно-насичених заходів, які допоможуть населенню стати законодавчо обізнаним та захищеним», - наголосили фахівці центру зайнятості.

Корсунь-Шевченківський РЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100