реклама

реклама

Днями Придніпровський районний суд м. Черкаси скасував арешт, накладений ухвалою слідчого судді Придніпровського районного суду м. Черкаси від 21 червня цього року, в межах розслідування кримінального провадження щодо екс-очільника ГУ Держгеокадастру у Черкаській області Азера Мірзоєва. Суд ухвалив повернути 7525 євро та 45000 доларів, вилучені в ході обшуку 20 червня.

index

Я відомо, після обшуку, 31 липня, розглянувши клопотання заступника начальника відділу СУ ГУНП в Черкаській області Харченко О.В., за ознакою злочину, передбаченого ч.2 ст.369-2 КК України про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно Мірзоєва А.А., слідчий суддя Придніпровського районного суду ухвалив покласти на екс-очільника ГУ Держгеокадастру у Черкаській області обов’язок не відвідувати приміщення Держгеокадастру України, Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області та його структурних підрозділів а також домашній арешт з 22.00 до 06.00.

- Незважаючи на рішення Придніпровського районного суду, правоохоронні органи не поспішають повертати гроші, вилучені у ході обшуку, з незрозумілих причин відправивши їх на експертизу. За цікавим збігом обставин, саме у цей час заступник начальника слідчого відділу СУ ГУНП в Черкаській області О.В. Харченко, за сумісництвом - головний слідчий по справі, взяла відпустку, - коментує Азер Міроєв. - Це навмисне затягування процесу - аби не віддавати гроші, та з метою психологічного тиску. Спочатку мене звинувачували в тому, що нібито я вимагав якісь гроші, а в остаточному варіанті у звинувачення чомусь з’явилась версія, що я запропонував, а мій товариш на цю пропозицію погодився.

17 серпня за позовом моєї дружини відбулося засідання суду - з приводу навмисної бездіяльності слідчих щодо повернення грошових коштів,  вилучених під час обшуку у домоволодінні.

Суд зобов'язав посадових осіб провоохоронних органів  повернути гроші законній власниці.

Також, я подав апеляційну скаргу на ухвалу суду від 31 липня з приводу запобіжного заходу, бо вважаю її необґрунтованою, та такою, що порушує мої права. Апеляційний розгляд був призначений на 18 серпня, але в зв’язку зі звільненням судді, який мав розглядати цю справу, судовий процес може бути перенесений на невизначений термін.

Я переконаний, що це кримінальне провадження є нічим іншим, як спробою тиску з боку представника управління захисту економіки в Черкаській області, а нині в.о. начальника цього управління, А.О. Крилова. Наразі подейкують, що Крилов намагається якомога швидше піти на пенсію, є також інформація щодо його можливого переведення на роботу в іншу область, щоб уникнути справедливого покарання з боку керівництва за грубі порушення свідомо допущені останнім у даній справі.

Про це інформує прес-клуб реформ

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Володимир 19.08.2017 04:41
Творять сученята, що хочуть,думають, що бога за бороду взяли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Регіональна Тальнівщина 18.08.2017 14:58
Цитую депутат:
Цитата: - Незважаючи на рішення Придніпровськог о районного суду, правоохоронні органи не поспішають повертати гроші, вилучені у ході обшуку.
Глаз видит да зуб не берет, як же це так, тримаючи в руках гроші, всі повернуть назад.


тут питання не в тому чи повернуть йому гроші, а що він з ними буде робити? 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 депутат 18.08.2017 12:02
Цитата: - Незважаючи на рішення Придніпровськог о районного суду, правоохоронні органи не поспішають повертати гроші, вилучені у ході обшуку.
Глаз видит да зуб не берет, як же це так, тримаючи в руках гроші, всі повернуть назад.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100