реклама

реклама

15-17 серпня в обласному краєзнавчому музеї проведено цікаві заходи з нагоди Дня археолога України.

В ці дні відвідувачі змогли поринути у таємничу магію археологічних знахідок, що виявлено безпосередньо на теренах Черкащини. Під час авторської інтерактивної екскурсії від Лариси Сиволап, завідувача відділу археології, її слухачі дізналися багато нового про наш рідний край.

1502978002_f-02

Окрім того, гості музею стали учасниками науково-розважальних майстер-класів: «Мандрівка у кам’яний вік»; «Друге життя розбитого горщика» та «Мистецька школа кам’яного віку»

Проведення цих заходів дало можливість немов би побувати у кам’яному періоді життя людства. Бажаючі покористувалися крем’яними ножами, змогли виготовити для себе обереги – амулети із фрагментів стародавніх посудин, скласти археологічні пазли та спробувати себе у ролі первісних художників, дізнатися, як навчалися люди в ті часи тощо.

Про це інформують на сайті облради

реклама

Коментарі  

 
+7 #3 Нюра з Черкас 25.08.2017 03:55
Були в музеї,Лариса Сиволап справжній фахівець своєї справи.Творчої наснаги,успіхів вам,Лариса Григорівна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 ОЙ 22.08.2017 11:37
Дійсно, Лавріненко - високоерудована , інтелігентна і надзвичайно вихована людина. Видатний організатор музейної справи. Підніме музей на недосяжну висоту.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Муся 18.08.2017 23:23
Як гарно стало все у музеї з приходом Назара Петровича. У всьому відчувається справжній європейський підхід. Горжусь і пишаюся таким фахівцем. Раджу усім йти у музей!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100