реклама

реклама

17 серпня 2017 року Черкаський обласний художній музей презентував виставку гобеленів знаної та шанованої черкаської мисткині Тетяни Сосуліної.

793ea701476d5db2a4fd8cf1e0bf5880_L

Роботи Тетяни Сосуліної захоплюють і вражають так, ніби торкаються душі кожного, хто їх споглядає. Погляд постійно наштовхується на щось, що тримає доки не пропустиш його крізь себе і не знайдеш відповідного відгуку у своєму світовідчутті.

Тетяна Дмитрівна Сосуліна (в дівоцтві Байда-Усенко) родом з Київщини, школярувала в Черкасах, художню освіту здобула у Санкт-Петербурзі. Ось уже майже сорок років Тетяна Сосуліна ділиться знаннями зі своїми вихованцями у Черкаській художній школі.Допомагає художникам слова в оформленні книжок, які радо ілюструє своїми роботами. Це книга Миколи Сніжка «Оводи Василя Симоненка» і три збірки поезій Олександра Діхтяренка. 
Тетяна Дмитрівна – член Національної спілки художників України з 1992 року. Учасник міжнародних, всеукраїнських та місцевих художніх виставок, міжнародних бієнале та трієнале текстилю. Твори її зберігаються у музеях України, близького та далекого зарубіжжя, приватних колекціях Сербії, Німеччини, Польщі, Кореї, Китаю, США…

Виставка діє до 17 вересня 2017 року.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100