реклама

реклама

«Черкаський Дніпро» можуть оштрафувати на 250 тисяч гривень за інцидент, який стався нещодавно на стадіоні «Черкаського Дніпра» за участі ультрас. Про це заявив екс-президент «Черкаського Дніпра» Володимир Лашкул з посиланням на проект рішення контрольно-дисциплінарного комітету Федерації Футболу України.

Під час домашнього матчу проти харківського «Геліосу» представники ультрас вибігли на поле з метою зірвати матч, адже були не задоволені формою, в якій команда вийшла на гру.

Як наголосив Лашкул, поки офіційного рішення КДК нема. Він також відповів на закиди представників ультрас, які стверджують, що футболісти «Черкаського Дніпра» не можуть виходити на поле у формі «команди з якогось села».

-«Черкаський Дніпро» виходив у формі команди з Білозір’я, яка у свій час знищила свій клуб задля розвитку черкаської команди, об’єднавшись з нею. Тож я на вашому місці з повагою ставився до громади Білозір’я, - звернувся  до представників ультрас Лашкул.

Генеральний директор ТОВ «ФК «Черкаський Дніпро» Сергій Богуславець додав, що сума у 250 тисяч гривень є непідйомною для клубу.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Будян...... 19.08.2017 16:01
А чому б не звернутися за допомогою,до наших меценатів Лору Рубченко і Валерія Тамкова т?!?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Автомобіліст 19.08.2017 08:14
А ніхто і не задумався, що Черкаси по суті і є велике село. Не вірите? Запитайте у киян.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Регіональна Тальнівщина 18.08.2017 22:33
Переклали гроші з кишені рига в кишеню посібників московського окупанта
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100