реклама
Sucurity Police

реклама

«Читаю останні заяви моїх колег і, скажу відверто, складається враження, що в Черкаській міській раді відбувається вже не прихована, а публічна торгівля посадами. З усіма супровідними методами – шантажем, погрозами, маніпуляціями…» – заявив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко у своєму дописі у «Фейсбуці».

Мер назвав це хамством.

image.php

«Чому коли на керівні посади претендували депутати від провладної партії, і, будьмо відверті, вони їх отримували, всіх усе влаштовувало? На мою думку, кожен депутат – наголошую, кожен – має право претендувати на ту чи іншу посаду. І має час, щоб аби виправдати квоту довіри і продемонструвати фахову роботу, або ні. Для мене як міського голови – це єдиний вагомий аргумент. Тому вважаю не просто ганебним, а неприпустимим таке хамське ставлення, а тим паче публічні висловлювання дерслужбовця такого рівня як секретар міської ради на адресу будь-кого з депутатів. До речі, – його колег, роботу яких він іще кілька днів тому під час прес-конференції назвав відмінною», – зазначив мер.

Нагадаємо, нещодавно секретар міськради Олександр Радуцький, а також депутат- свободівець Іван Косенко розкритикували рішення мера щодо призначення на посаду начальника муніципальної інспекції колишнього радника мера Віталія Косяка.

реклама

Коментарі  

 
+17 #3 стабилизец 20.08.2017 08:15
никаких депукатов и политиков при посадах быть не должно, бо это слияние власти и бизнеса, сосредоточение законодательной и исполнительной власти в одних руках. давно пора прекратить шабаш, да некому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 федор принципиальный 20.08.2017 07:12
Может пришло время не базикать,а на нары ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #1 Савр 19.08.2017 20:38
Всімце знають.А так,як всі вони бездари,то результат роботи бачимо- п'яно укладена плитка,тотальні крадіжки,протек ціонізм,фікція типу громадського бюджету,....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100