реклама

реклама

Сьогодні «Черкаський Дніпро» приймав на стадіоні «Центральний» лідера чемпіонату України серед команд Першої ліги «Полтаву». Черкаські футболісти не змогли не впоралися з тиском полтавчан, програвши 2-3. Про це інформують у прес-службі «Черкаського Дніпра».

Команди стартували з активних дій, не витрачаючи час на вивчення суперника. "Черкаський Дніпро" намагався заволодіти м'ячем, але в той же час і "Полтава" не поспішала розлучатися з ним, розвиваючи свої позиційні атаки.

До 5-ї хвилини команди вже встигли обмінятися позиційними атаками, дальніми ударами, а гостям вдалося подати кутовий з правого флангу. До 10-ї хвилини "Полтаві" вдалося повноцінно заграти першим номером і взяти м'яч під свій контроль, поступово просуваючись до воріт Ореста Будюка. Підопічні Олександра Кирилюка грали в ці хвилини виключно на контратаках. Через кілька хвилин "дніпрянам" вдалося відтіснити суперника на свою половину і перейти у наступ, але пресинг гостей змушував нашу команду раз за разом помилятися. Перший небезпечний дзвіночок стався на 14-й хвилині, коли Дегтярьов пробивав метрів з двадцяти. М'яч просвистів над поперечиною. На 16-й хвилині Віталія Бойка "зрубали" на фланзі. На жаль, продовжити гру наш півзахисник не зміг і вже на 20-й хвилині був замінений на Вадима Чорного.

На 21-й хвилині Андрій Сторчоус небезпечно пробивав з дальньої дистанції і влучав у ворота, але реакція Максима Кучинського допомогла полтавчанам відвести загрозу на кутовий. Втім, у наступній же атаці наша команда змогла відкрити рахунок. На 23-й хвилині невгамовний Андрій Сторчоус отримав передачу і простір для руху, зробив пару кроків і з лінії штрафного майданчика пробивав по воротах. Максим Кучинський відбив м'яча ногами перед собою, але першим на добиванні був Руслан Качур. Наш нападник впевнено розстріляв ворота "Полтави" і відкрив рахунок у матчі. 1:0. Не надто довго довелося радіти "червоно-біло-синім", адже  на 26-й хвилині рахунок вже став рівним. М'яч метрах в двадцяти від воріт отримав Кушніренко і дуже точно пробив у дальній кут наших воріт.

Орест Будюк не зміг допомогти своїй команді, хоча й стелився перед м'ячем. Піймавши кураж гості продовжували проводити свої атаки, заробили штрафний і кутовий, але все безрезультатно. Гостроти домогтися не вдалося. Гра трохи заспокоїлася, а перший небезпечний момент через весь цей час знову створила "Полтава". На 35-й хвилині після подачі зі штрафного головою пробивав один з гравців "Полтави", відправляючи його точно в дальній кут. Орест Будюк склався в польоті і перевів м'яч на кутовий. Гості продовжували нагнітати обстановку і вже на 41-й хвилині Антон Савін пробивав по воротах, але влучив у поперечину, хоча наш голкіпер контролював площину воріт і відмінно зреагував на удар. "Черкаський Дніпро" включився в гру на останні п'ять хвилин і в доданий час, провів серію атак, але захисникам "Полтави" раз за разом вдавалося відводити всі загрози від своїх воріт. На перерву команди пішли з нічийним рахунком 1:1.

Друга половина гри розпочалася досить спокійно. Команди не поспішали бігти в атаку. Але перший же атакуючий випад від "Полтави" змусив підопічних Олександра Кирилюка нести м'яч у центральне коло. На 47-й хвилині на правому фланзі отримав м'яч Дегтярьов, після чого прострілив у карний майданчик нашої команди. Трояновський виграв боротьбу із захисниками і проштовхнув м'яч у ворота першим дотиком. 1:2 на користь "Полтави" вже на самому початку другої половини. "Черкаський Дніпро" відразу ж включився у гру і пішов атакувати лівим флангом.

Наступні десять хвилин матчу "дніпряни" так само володіли м'ячем. На 53-й та 54-й хвилинах наші гравці примудрилися отримати відразу дві жовті картки, після чого один з них був замінений. До 60-й хвилині "червоно-біло-сині" володіли м'ячем і без упину атакували ворота "Полтави", але довести справу до гостроти не вдавалося. На 60-й хвилині Вадим Чорний отримав хорошу передачу праворуч і увійшовши в штрафний майданчик був збитий захисником. Головний арбітр порадився з боковим і вказав на одинадцатиметровую точку. До м'яча підійшов Леван Кошадзе і не схибив. Рахунок знову став рівним. 2:2.

"Дніпряни" не збиралися віддавати ініціативу і вже за хвилину Тенжицький зі Сторчоусом мало не вивели свою команду вперед. Удар останнього був небезпечним, але не зовсім точним. "Полтава" провела заміни і трохи освіжила свою гру. На 66-й хвилині непогано пробивав Голіков, але Орест Будюк врятував свої ворота і перевів м'яч на кутовий. На 67-й хвилині сталася невелика сутичка на полі, в результаті якої Тенжицький та Кушніренко отримали по жовтій картці. А на 70-й хвилині "Полтава" знову святкувала свій гол і вийшла вперед. Ковпак на правому фланзі дуже грамотно розвернувся у боротьбі з Олегом Тарасенко, протягнув м'яч далі і практично з лінії навішував у карний майданчик нашої команди. М'яч знову прийняв Трояновський і першим же дотиком пробив по воротах. 2:3 на користь "Полтави".

Після забитого голу гра пішла відносно рівна, а команди провели дві заміни. "Черкаський Дніпро", ближче до 80-ї хвилині, заволодів перевагою і перейшов на половину поля суперника. На 81-й хвилині знову наважився на удар Андрій Сторчоус. Небезпечно, але неточно. На 83-й і 84-й хвилині гості потривожили Будюка, але не створили серйозну небезпеку. "Полтава" провела заміну і остаточно сіла в оборону, а ближче до 87-й хвилині

"Черкаський Дніпро" всіма силами висунувся в атаку. Але незважаючи на досить тривалі атакуючі випади, гості не дали серйозної можливості для того, щоб зрівняти рахунок.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100