реклама
Sucurity Police

реклама

З метою проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо залучення безробітних громадян до лав патрульної поліції представниками Золотоніського міськрайонного, Маньківського та Христинівського районних центрів зайнятості спільно з працівниками місцевих відділів поліції проводилися відповідні заходи.

Так, безробітним Золотоніщини, Маньківщини та Христинівщини було запропоновано понад 200 вакантних посад слідчих підрозділів, слідчих ізоляторів тимчасового утримання та опероуповноважених підрозділів кримінальної поліції.

фото 1

Про вимоги до кандидатів на вакантні посади, умови конкурсного відбору, проходження служби та матеріальне забезпечення розповіла начальника центру кадрового забезпечення Золотоніського відділу поліції підполковник поліції Оксана Чурова: «На службу до лав патрульної служби ми запрошуємо молодь віком від 20 до 35 років, громадян України, готових до служби в будь-якому місті країни та в яких присутнє прагнення допомагати людям. Обов’язковою умовою є володіння навичками комунікабельності, ввічливості, стриманості, відповідальності, вмінням швидко приймати рішення та діяти в екстремальних ситуаціях. Гарантована заробітна плата становить від 8 000 грн., є соціальний пакет, надається  можливість отримання вищої освіти в навчальних закладах системи МВС за державним замовленням з міжнародними стандартами, кар’єрний ріст».

Під час заходів представники центрів зайнятості виявили готовність щодо подальшої співпраці з проведення широкої інформаційної кампанії з набору бажаючих працювати в патрульній поліції, з числа осіб, які перебувають на обліку в службі зайнятості.

За результатами проведених зустрічей 20 осіб  отримали необхідний пакет документів для подальшого працевлаштування.

Золотоніський МРЦЗ, Маньківський РЦЗ та Христинівський РЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #5 особый стиль управления 22.08.2017 10:28
За правления генерала О.Кочегарова, уже была бы "братская могила". Пан Иванько, те времена точно хорошо помнит.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Мавр 22.08.2017 08:40
Сейчас полиция-это отстойник для безработных.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Сотник 21.08.2017 23:35
Від ваших "гарантій" треба тікати, як мога, подалі!!! З ким служити і під чиїм керівництвом?! Там же ж неуки одні зібрались, для яких саме головне- вчасно прокричати, у ЗМІ, хоч про врятованого з дерева кота, бо більше ця "поліція" ні на що не здатна!
До речі,- сьогодні вразила новина про те, як хизувалися поліцейські, що швидко виготовили дублікат викраденого номера з авто італійського копа, що гостював у Черкасах..... Ну вже явно весь здоровий глузд втратили! Щоб ви робили, якби він приїхав на машині з італійськими номерами?!.... Та ганьба вам таким!
Бомжів скоро будете приймати на таку вашу "службу"!!!! Позорище!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Ірина 21.08.2017 21:04
Чому до 35 років? а якщо більше, але людина відповідає всім вимогам? співробітників же набирають не у модельне агенство
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 кадри вирішують все 21.08.2017 17:27
Відбір та стажування, первоначальна школа міліції, середня школа міліції, вища школа міліції. Раніше було так.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100