реклама

реклама

Золотоніським міськрайонним судом до позбавлення волі засуджено неповнолітнього жителя Золотоніського району за вчинення розбійного нападу.

В ході судового розгляду встановлено, що неповнолітній в січні  2017 року,  перебуваючи в одному із сіл Золотоніського району Черкаської області із застосуванням насильства, яке є небезпечним для здоров'я, що виразилося в нанесенні близько двох ударів правою рукою в обличчя потерпілого, внаслідок яких він впав на землю та нанесенні близько 4 ударів ногами в область обличчя останньому, в результаті чого потерпілий отримав тілесні ушкодження у виді травми голови зі струсом головного мозку, набряком м'яких тканин, синцями, саднами голови та відкрито заволодів  мобільним телефон.

За вказаних обставин неповнолітній вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 187 КК України, тобто напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій) та йому загрожувало покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Разом з тим, неповнолітній в судовому засіданні щиро розкаявся у вчиненому, відшкодував матеріальну шкоду потерпілому, просив суд суворо не карати його та надати шанс виправитись.

Враховуючи вищевказане, суд, на підставі пред’явленого прокуратурою обвинувачення, засудив правопорушника, призначив покарання у виді 4 років позбавлення волі та звільнив від його відбування з іспитовим терміном 2 роки, інформують у Золотоніській місцевій прокуратурі

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100