реклама
Sucurity Police

реклама

Під час вивчення Золотоніською місцевою прокуратурою стану збереження майна дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, встановлено факт порушення права малолітньої жительки м. Золотоноша на спадкове майно.

Так, встановлено, що після смерті батька малолітньої відкрилась спадщина у вигляді ½ житлового будинку з відповідною частиною надвірних будівель, що знаходиться в м. Золотоноша.

З метою оформлення права власності на спадкове майно за  малолітньою службою у справах дітей, молоді та спорту скеровано відповідного листа до нотаріальної контори.

Водночас, у зв’язку з відсутністю відповідних правовстановлюючих документів на ½ частину житлового будинку неможливо було оформити спадщину.

Враховуючи вказане, Золотоніська місцева прокуратура з метою поновлення майнових прав дитини звернулась до суду з позовною заявою про визнання права власності на спадкове майно.

За результатами розгляду позовної заяви прокуратури, Золотоніським міськрайонним судом за малолітньою визнано право власності на ½ житлового будинку з відповідною частиною надвірних будівель, що знаходиться в м. Золотоноша в порядку спадкування.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100