реклама

реклама

21 серпня об 11:35 до оперативно-координаційного центру Управління, від мешканців 5-ти поверхового житлового будинку, надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на 1-му поверсі на вулиці Залізняка. Про це повідомили в управлінні ДСНС України в Черкаській області.

На місце пожежі були спрямовані пожежні розрахунки з 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Черкаського міськрайонного відділу та аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління.

Головним завданням чергових караулів стало рятування людей, які опинилися відрізаними від шляхів евакуації та рятувалися  на балконах верхніх поверхів. Тому, одночасно з ліквідацією пожежі рятувальники розпочали евакуацію людей із задимлених квартир.

Встановивши авто драбину та за допомогою кисневих апаратів, рятувальники провели евакуацію із небезпечної зони 2-го та 3-го поверхів семи мешканців будинку, з яких одна дитина.

На місці пожежі працювали також і психологи Управління, які заспокоювали людей та надавали психологічну допомогу населенню.

О 11:54 пожежу було локалізовано, а о 12:04 повністю ліквідовано. Завдяки професійним діям співробітників Служби порятунку, вдалося також запобігти поширенню вогню на житлові квартири будинку . Загалом на місці події працювали 14 рятувальників та 4 одиниці пожежної та спеціальної техніки.

Внаслідок пожежі вогнем знищено домашні речі.

Як стало відомо, причиною загорання стало коротке замикання електромережі.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Сергій 22.08.2017 14:07
Як тільки новина не про політичні чвари, жодного коментарю.. Подяка рятувальникам і співробітникам, які навіть маючи мізерну зарплатню, ризикують власним здоров'ям задля порятунку інших!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100