реклама

реклама

Днями в Лебедині на Шполянщині вперше відбувся регіональний тур обласного свята «Мистецька толока». Про це інформує сектор інформаційного забезпечення апарату Шполянської РДА.

Під час заходу проходили спортивні змагання, святковий концерт за участю Лауреата Міжнародних та Всеукраїнських  пісенних конкурсів  гурту «Срібні струни» та кавер – гурту «Дебош», м. Суми. Між тим, фестиваль відбувся під гаслом «З піснею від села до села», на якому жителі та гості Лебедина мали змогу насолодитись творчістю аматорських колективів  Звенигородщини, Зотолоніщини, Смілянщини, аматорських колективів Шполянщини.

рганізаторами виступили комунальна установа «Обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи» у співпраці з відділом культури і туризму Шполянської районної державної адміністрації, Шполянським районним будинком культури, Лебединським сільським будинком культури та Лебединським сільським клубом.

У межах свята відбулась презентація робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва Шполянщини, де кожен охочий зміг оглянути та придбати вироби майстрів мистецтва.

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100