реклама

реклама

Співробітники кримінальної поліції Черкас в ході операції «Мігрант» розшукали громадянина сусідньої держави, який обґрунтовано підозрюється в крадіжці.

До Черкаських правоохоронців звернувся 27 річний місцевий мешканець, який заявив про крадіжку. Чоловік розповів, що на подвір’ї свого приватного будинку проводив ремонтні роботи. Коли через декілька хвилин повернувся з будинку помітив зникнення будівельного інструменту та шліфувальної машинки з подвір’я.

Співробітники кримінальної поліції Черкас в ході операції «Мігрант» встановили особу підозрюваного та розшукали його. Викрадачем виявився 51-річний житель Черкас, який є громадянином Російської Федерації. Зловмисник вже встиг продати шліфувальну машинку, а гроші витратив на наркотики та алкоголь. Речові докази вилучено.

Наразі Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100