реклама

реклама

23 серпня, традиційно, в Управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій Черкаської області було відзначено День Державного Прапору.

На фасаді Управління, перед святковим строєм Черкаських рятувальників, у найбільш урочисту хвилину, звучання Державного Гімну, на висоту щогли впевнено піднявся синьо-жовтий стяг незалежної України.

Виступаючи перед присутніми, заступник начальника Управління  В`ячеслав Перевізник зазначив: «В усі віки і в усіх народів, Прапор був однією з найвищих і найбільш шанованих святинь. Він уособлює в собі і єдність, і натхнення і звитягу суспільства, перетворює територію в Державу, а етноси – в націю. Символ країни є втіленням свободи, національної честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Віддаючи шану нашому Прапору, ми водночас вшановуємо пам`ять про усіх українців, які на протязі сторіч боролися за звитягу на шляху до нашої незалежності».

Аналогічні урочисті заходи з нагоди підняття в небо жовто-блакитного національного прапору України, цього дня відбулись в усіх пожежно-рятувальних підрозділах області.

Про це повідомили в обласному управлінні ДСНС України в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Автомобіліст 25.08.2017 13:50
Дядю пожежник, питає малий, а навіщо у вас на касці ремінець?. Це для того щоб каска з голови не злетіла. Малий- "А я думав, щоб пика не тріснула..."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100