реклама
Sucurity Police

реклама

У День Незалежності України та святкові дні Управління Служби безпеки України в Черкаській області закликає громадян бути пильними та інформувати правоохоронців про залишені без нагляду підозрілі предмети або транспортні засоби.

Особливу увагу слід звертати на тих осіб, поведінка яких викликає насторогу. Вони можуть проявляти незрозумілий підвищений інтерес до об'єктів транспортної інфраструктури, місць масового перебування людей, підприємств, військових об'єктів, будівель органів влади та управління.

У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, а також фактів чи інформації про наміри здійснення сепаратистської та терористичної діяльності просять повідомити про це до Управління СБ України в Черкаській області за номером гарячої лінії: (0472) 37 92 44 та на електронну поштову скриньку: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду Інформація, що надійде до Служби безпеки України, буде перевірена.

Про це інформують у прес-службі управління СБУ в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Черкащанин 23.08.2017 17:57
Як приємно згадати час, коли придурки-рашисти ще не сунули свою погану харю в Україну і можна було жити спокійно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100