реклама

реклама

Народний депутат із Черкащини Олег Петренко у доволі жорсткій формі висловився про відмову київського футбольного клубу «Динамо» зіграти черговий матч у Маріуполі проти місцевої команди.

Як відомо, президент клубу Ігор Суркіс заявляв про те, що в Маріуполі для його футболістів немає гарантій безпеки.

Нардеп Олег Петренко вкрай обурений ситуацією, що склалась, адже, за його словами, вболіває за киян.

«У футбольному житті буває все: видатні перемоги, і жахливі поразки... Багато років як радів новим трофеям, так і намагався підтримувати клуб у складні часи... Не жалів горлянки на стадіонах багатьох країн і пролив достатньо своєї крові, коли треба було стояти за честь клубу і біло-синіх кольорів... Але чим, коли і як тепер спокувати це ублюдство, яке назавжди залишиться плямою в історії клубу, просто не уявляю! Які до біса гарантії безпеки?! Що це взагалі за божевільна маячня в країні під час війни?! Що вони там з себе уявили?! Каста обраних?! Півмільйона громадян України кожного дня в Маріуполі живуть, працюють, відпочивають, беруть участь у концертах, фестивалях і спортивних змаганнях! Скільки наших футбольорів пішло добровольцями на війну? Скільки взагалі отримали повістки з військкоматів? Скільки таких, які, як Зозуля, підтримували наших вояків? Відповіді на ці питання будуть дуже печальними... Але ніхто і не вимагає від них іти на фронт захищати свою країну! Все, що від них вимагається, - це зіграти в грьобаний футбол в українському місті! Я розумію, що не всі гравці "Динамо" сцикуни та боягузи. Я знаю, що якби не абсурдне рішення керівництва клубу, то вийшли і зіграли б. Але вони вирішили своєю боягузливою мовчанкою розділити з Суркісами ту ганьбу, яку неможливо змити жодними перемогами на футбольних полях!, - емоційно висловився Петренко.

реклама

Коментарі  

 
+1 #16 Автомобіліст 05.09.2017 08:36
Я думаю, що "Динамо" не здивується побачивши в Києві порожні трибуни.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #15 ХМ 04.09.2017 11:00
А Петренко наче вояка, отсидівся трохи шоб карєру депутата ліпить... Їдь зараз воюй, "доброволець"... А щодо гарантій - так напишить лист і крапка, це не проблема. То чого не пишуть???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #14 МіхМіх 03.09.2017 13:59
Нехай спочатку цей "махор" Олег Петренко, який не працбвав ні олного лняЮ а все сидів за батькоою спиною, дивиться на себе
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #13 ДРАБИНА 02.09.2017 18:10
А Я КАЖУ ГАНЬБА ОЛЕЖЦІ ПЕТРЕНКУ.ЯКИЙ ЗАВАЛИВ І ПОСТАВИВ РАКОМ КОМПЛЕКС "РОСАВА"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #12 Володимир 29.08.2017 21:24
Завжди вболівав за Динамо. Тепер вже сумніваюсь в цьому...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #11 Бувший півзахисник 28.08.2017 16:20
До Петренка-соромно за українців що мають таку команду. Тому законодавчо питання про зняття даної команди з усіх видів забезпечення. Команда яка не має честі не має права захищати честь України.Фактично це заклик=тікайте з України бо росіяни можуть стрелити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #10 Пошливы 28.08.2017 09:38
Интересно, а если бы Суркис держал футбольный клуб на своей исторической родине, клуб вообще когда нибудь бы играл? Ведь в Израиле везде можно нарваться на атаку террористов...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #9 Ох 28.08.2017 08:53
Епогей цинізму Суркісів, плювок в душу жителям Мариуполя які живуть в прифронтовій зоні і футбольний матч був би для них в тому числі віддушиною що у них не все так погано.
Цинічна мразіна, не віриться навіть що такі істоти представляють Україну в УЄФА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #8 спортсмен 60х 28.08.2017 08:39
К сожалению спорт в Украине превратился в гнилую коммерцию. Берём в частности -футбол.Позорище всемирного масштаба!Я уже не молодой человек и прекрасно помню своё детство,это шестидесятые годы,где в нашем небольшом городке футбол местного разлива был настоящим праздником для города,трибуны были забиты.Не это ли было рекламой здорового образа жизни,где каждый ребёнок ассоциировал любой вид спорта с тем или иным спортсменом и видел,какое уважение к этому спортсмену(спор тсменам)оказыва ли болельщики и сам стремился к этой "славе",занимаясь тем или иным видом спорта.А что сейчас?.Вопрос я думаю риторический.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 Сіті 27.08.2017 23:51
А ще у рашки є міжконтинетальн і ракети є...Суркісу і в Барселоні страшно буде! :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100