реклама

реклама

Філія УМГ «Черкаситрансгаз» дочірньої компанії «Укртрансгаз» 8 грудня за результатами тендерів уклало угоди з ПАТ «Зангас-НГС» на ремонт ізоляції підземних ділянок магістрального газопроводу «Союз» на загальну суму 14,00 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», інформує сайт «Наші гроші».

Компанія отримає 7,80 млн грн. за ремонт ділянки довжиною 590 метрів трубопроводу «Яготин – Черкаси» Золотоніського ЛВУМГ. Передбачено усунення розмивів та переізоляцію дільниці трубопроводу, що знаходиться у місцевості з  високим рівнем води з середньою глибиною залягання 1,2 м.

Ще 6,20 млн грн. «Зангас-НГС» отримає за переізоляцію трьох підземних ділянок Гайсинського ЛВУМГ в Вінницькій області. Потрібно розкопати газопровід, пропіскоструїти та ізолювати стрічкою «Прострайп» або бітумною полімерною ґрунтовкою.

Єдиним акціонером ПАТ «Зангас-НГС» є офшорна фірма Дмитра Фірташа Zangas holdings (Cyprus) Ltd. ДК «Укртрансгаз» з 2010 очолює Сергій Вінокуров, який до цього призначення працював директором ТОВ «Остхем Україна» Дмитра Фірташа. Компанія «Зангас-НГС» почала вперше вигравати державні тендери після призначення Вінокурова до «Укртрансгазу». З урахуванням останньої закупівлі, тендерні досягнення «Зангасу» у 2011 році склали 647,87 млн грн.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100