реклама

реклама

Cкеровано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, що здійснив грабіж відносно потерпілого, який є інвалідом та пересувається за допомогою палиці.

Черкаською місцевою прокуратурою здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно 35-річного гр. Л., який тривалий термін ніде не працює та не навчається.

Встановлено, що даний чоловік перебуваючи біля одного з магазинів в м. Черкаси,  помітив потерпілого, що повільно рухався за будівлю магазину, за раптово виниклим умислом на відкрите викрадення чужого майна, відразу наблизився до зазначеного чоловіка і шляхом ривка, умисно, відкрито з корисливих мотивів заволодів належним йому майном, а саме золотим ланцюжком, і не реагуючи на вимогу потерпілого повернути майно, з місця скоєння злочину зник.

За результатами досудового розслідування Черкаською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбачених ч. 1 ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж)).

За вчинення вказаного правопорушення обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до чотирьох років.

Про це повідомили в Черкаській місцевій прокуратурі.

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100