реклама

реклама

Кам’янська районна державна адміністрація повідомляє, що станом на 2013 рік вартість робіт із реконструкції очисних споруд у м. Кам’янка складала 4,7 млн грн. У зв’язку з інфляцією, згідно з експертним звітом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, проектно-кошторисна вартість робіт збільшилася та станом на 2016 рік становила 12 млн грн. Кошти на завершення реконструкції очисних споруд перераховані в повному обсязі, повідомляють у Черкаській ОДА.

111

На сьогодні 70% будівельних робіт завершено, закуплено повітродувки й аератори чеського виробництва. Зі слів підрядника, будівництво очисних робіт буде завершено до 1 жовтня 2017 року. Опісля будуть проведені пусконалагоджувальні роботи та благоустрій.

До речі, вода, яку вживають жителі міста Кам’янка, подається з водозабору с. Юрчиха. А саме з артезіанських свердловин, глибиною 200 метрів.

У Кам’янській РДА подяку голові Черкаської обласної державної адміністрації Юрію Ткаченку, народному депутату України Сергію Рудику, директору РКП «Кам’янський водоканал» Анатолію Висоцькому, підрядникам ТОВ «Рос-ялта» та субпідрядникам за надану допомогу в організації та проведенні робіт із реконструкції очисних споруд міста.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100