реклама
Sucurity Police

реклама

Фахівці Управління Держпраці у Черкаській області провели планову перевірку з питань додержання законодавства про працю та загальнообов’язкове державне соціальне страхування товариства з обмеженою відповідальністю, головним напрямком діяльності якого є переробка зерна кукурудзи і отримання з нього харчових і кормових продуктів.

У ході перевірки встановлено порушення трудового законодавства при використанні найманої праці. Аналіз наданих товариством документів за 2016-2017 роки показав, що на підприємстві найманому працівнику не проведено оплату роботи у понадурочний час у подвійному розмірі (ст. 106 Кодексу законів про працю України). Також при виплаті заробітної плати працівнику не дотримано розмір мінімальної заробітної плати, чим порушено вимоги ст. 95 Кодексу законів про працю України та статті 3 Закону України «Про оплату праці». Крім того, інспектором Управління виявлено випадки ненадання працівникам щорічних відпусток повної тривалості протягом двох років підряд, що порушує вимоги статті 80 Кодексу законів про працю України.

На підставі матеріалів перевірки, посадовими особами Управління винесено постанову про накладення на товариство фінансових санкцій у розмірі 128 тис. грн. та 3200 грн. за порушення трудового законодавства. Підприємство сплатило штраф у визначені законодавством терміни.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100