реклама

реклама

Президент України Петро Порошенко призначив головою Кам’янської РДА Богдана Солошенка, який до цього часу був першим заступником голови РДА.

«Призначити СОЛОШЕНКА Богдана Миколайовича головою Кам’янської районної державної адміністрації Черкаської області з 6 вересня 2017 року зі строком випробування один місяць та оплатою праці відповідно до законодавства», - йдеться у розпорядженні Президента.

Довідково:

Солошенко Богдан Миколайович, народився 21 червня 1986 року в с.Косарі Кам’янського району.

Має вищу освіту, в 2007 році закінчив Черкаський технологічний університет, фінанси, магістр з економіки і підприємництва.

За 9 років трудової діяльності працював на різних посадах від оператора ОМ та ЕОМ комунального підприємства „Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності” , м. Черкаси до головного економіста відділу аналізу та планування доходів місцевих бюджетів управління доходів та фінансів виробничої сфери департаменту фінансів Черкаської облдержадміністрації.

З 9 червня 2015 року призначений на посаду першого заступника голови Кам’янської райдержадміністрації. Богдан Миколайович, забезпечуватиме реалізацію державної політики в галузях соціально-економічного розвитку, інвестиційної діяльності, ціноутворення, сприяння розвитку підприємництва, здійснення державної регуляторної політики, побутового, торговельного обслуговування, зовнішньоекономічних відносин, аграрної політики та державної політики в галузі раціонального використання земельних ресурсів, охорони навколишнього природного середовища, транспорту та зв’язку, будівництва, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100