реклама

реклама

Інформаційно-консультаційний центр ПАТ "Черкасиоблленерго" працюватиме у новому приміщенні. Нагадаємо, з 2009-го року підрозділ розташовувався по вул.Гоголя. У новому приміщенні та комфортних умовах черкащани зможуть отримати вичерпну інформацію щодо якості електропостачання, заміни лічильників, приєднання до мережі, нарахувань тощо. Важливо, що тут можна подати письмове звернення. Відвідати ІКЦ можна за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна, 166 (будівля Черкаськогог РЕМу), тел: (0472) 37-44-90.

1504540187_1

- За кілька днів, які ми працюємо за новою адресою, до нас звернулися близько тридцяти осіб. що втричі більше, ніж на попередньому місці роботи, – відзначає начальник інформаційно-консультаційного центру ПАТ «Черкасиобленерго» Олена Проваторова. – Наші фахівці завжди готові вислухати споживача, надавши коректну інформацію.

В ІКЦ обслуговують всі 22 райони області. У Центрі працює 7 фахівців. Голова правління товариства Олег Самчук додав, що нині тривають перемовини з ПриватБанком, аби встановити у приміщенні РЕМу iBox, щоб черкащани оперативно та без комісій могли сплатити рахунок за спожиту електроенергію. переглянути історію платежів тощо.

– Наша основна цінність - це споживачі. Ми також розпочали роботу зі створення особистого кабінету споживача, модернізації сайту підприємства, щоб він був легкодоступним для різних вікових категорій, – говорить Олег Самчук.

Упродовж року в центрі прийняли 463 письмових та понад 10 тис телефонних звернень, провели особистий прийом для 600 осіб. У поточному році вже обро- били 573 звернення, надали 384 консультації під час особистого прийому, телефонних звернень – майже 11 тис. Найчастіше споживачі звертаються з питань нарахувань за спожиту електроенергію, відсутності електропостачання та приєднань до мережі.

Олена Столяр, фото

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100