реклама

реклама

Яким має бути якісне водопостачання в населених пунктах Черкаського району досліджуватимуть провідні вітчизняні фахівці. Зацікавлені керівники органів місцевого самоврядування мають надати відповідні пропозиції в управління економіки райдержадміністрації, пише видання silobr.info

f0c3a021df8a28f4e3936660c10f3aba_L

- Моніторинг стану водопостачання в населених пунктах Черкаського району, які захочуть взяти участь у пілотному проекті, проведуть безкоштовно вітчизняні фахівці, - зауважив голова районної адміністрації Анатолій Яріш. – На базі цих даних ми зможемо виготовити  проектно-кошторисну документацію, підрахувати вартість робіт, розглянути варіанти співфінансування і т.д. Матимемо проект – отримаємо значні шанси на залучення мільйонних сум з державного бюджету на його реалізацію. Наразі наше завдання визначитися з орієнтирами робіт. Зрозуміло, що це не один рік роботи, але ми закладемо підвалини для  реалізації проекта.

Пропозиції щодо покращення якості питної води акумулюють в управлінні економіки адміністрації.

- Це питання, яке з кожним роком набуває актуальності через застарілість та зношуваність системи водопостачання, - зауважив голова районної ради Олексій Собко. – Не секрет, що неякісна питна вода стає причиною загострення багатьох хвороб. Тому участь громад району в запропонованому проекті – це інвестиції в майбутню здорову націю.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100