реклама

реклама

Вихованець баскетбольної школи “Черкаських Мавп” – Максим Мірошниченко проведе наступний сезон у Білорусії. Захисник уклав угоду з БК Гродно-93, це нашому сайту підтвердив сам гравець. Про це інформують у БК «Черкаські мавпи».

Максим Мірошниченко разом з “Черкаськими Мавпами” виграв чотири юнацькі чемпіонати України та був гравцем усіх юніорських збірних України (U16, U18, U20). На професійному рівні плеймейкер провів чотири сезони у черкаському клубі (2013-2017). У минулорічній Суперлізі Парі-Матч Максим відіграв 30 матчів у яких у середньому мав 4.4 очки, 2.1 підбирання та 2.4 передачі.

Мірошниченко уже провів у склади віце-чемпіона Білорусії контрольній матч у якому Гродно обіграло “Цмокі Мінськ-2” – 82:70.

У цьому матчі наш гравець був визнаним найкориснішим! У його активі 15 очок та 9 передач. Ще один українець та екс-гравець “Мавп” – Андрій Куліш у цій грі здобув 20 очок та 7 підбирань.

“Важко було іноді хлопцям зрозуміти мене і мені їх, адже з командою лише півтора тижні. У підсумку зробив багато невимушених помилок, але й пару гострих передач все-таки вдалося віддати. На майданчику відчував себе впевнено, відчувалася підтримка тренерів і команди” – зауважив Мірошниченко після своєї успішної гри.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100