реклама
Sucurity Police

реклама

У рамках інвестиційної програми КП «Черкасиводоканал» підрядною організацією розпочато реалізацію проекту «Реконструкція дільниці головного каналізаційного колектора по вул. Гоголя від вул. Добровольського до вул. Чигиринської в м. Черкаси», яким передбачено заміну майже чотирьох кілометрів мережі водовідведення.

Безымянный

Про це інформує сайт «Черкасиводоканалу».

Роботи виконуються в складних умовах, так як доводиться працювати на п’ятиметровій глибині при наявності ґрунтових вод. Для оновлення колектора використовують метод санації. Його переваги полягають у тому, що він дозволяє в існуючу залізобетонну мережу протягнути сучасні полімерні труби діаметром 1000 мм, попередньо виконавши промивку під тиском від бруду. На ділянках, де санація неможлива через аварійний стан колектора, роботи виконуються відкритим способом. Крім того, в зоні виконання робіт проектом передбачено заміну оглядових колодязів.

Зазначимо, що головний самопливний каналізаційний колектор побудований ще у 1970-их роках. Сьогодні ж через тривалий термін експлуатації, агресивну дію газової корозії та ґрунтових вод він знаходиться в жахливому технічному стані.

Під час виконання робіт жителі міста не відчують дискомфорту з водовідведенням.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100