реклама
Sucurity Police

реклама

За 8 місяців п.р. відділом проведено 814 профілактичних заходів з упередження вчинення посадовими особами ДФС області та митниці корупційних правопорушень.

Відбулось 82 службові розслідування і перевірки, за результатами яких  керівництву державних податкових інспекцій області внесено 13 подань для вжиття заходів реагування відносно підлеглих працівників. 9 працівників притягнуто до дисциплінарної відповідальності. 8 працівникам фіскальної служби області винесені офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій.

До органів прокуратури з початку року направлено 26 матеріалів для надання правових висновків діям податкових та митних працівників.

За результатами розгляду матеріалів перевірок відділу внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Черкаській області відкрито 9 кримінальних проваджень – 7 відносно співробітників ДФС у Черкаській області щодо вчинення ними кримінальних проступків, 2 – за фактами передачі суб’єктами господарювання неправомірної вигоди (хабара) працівникам фіскальної служби.  Триває досудове слідство

Відносно восьми працівників ДФС області складено протоколи про вчинення корупційних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 172-6 КУпАП –  за  несвоєчасну подачу е-декларацій  про доходи за 2016 рік, які направлено до суду для прийняття відповідного рішення. Трьох працівників притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу.

Робота з упередження і виявлення кримінальних та адміністративних корупційних правопорушень в органах ДФС області та митниці триває, інформують в управлінні ДФС у Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100