реклама

реклама

Адміністративною колегією Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України дії комунального підприємства «Придніпровська СУБ» Черкаської міської ради» щодо виконання рішення не в повному обсязі визнано порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

Невиконання рішення органів Антимонопольного комітету України або їх виконання не в повному обсязі є порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченим пунктом 4 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

9726-____4305_650x410

Як встановило Відділення, Підприємство не в повному обсязі виконало рішення адміністративної колегії територіального відділення, в частині встановлення економічно обґрунтованої плати за надання права на використання місць загального користування будівель для розміщення, та подальшого обслуговування в них телекомунікаційного обладнання.

За вчинення порушення на Відповідача накладено штрафні санкції.

Про це інформує Черкаське обласне тервідділення АМКУ

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Черкасчанин 08.09.2017 22:59
Щука !Ну ты и наговорил.Сам то хоть понял??? :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Щука 08.09.2017 21:23
Антимонопольний комітет - це вороги нашої країни. Ітак всі підїзди мають масу дірок для цих комунікацій, після себе залишають сміття, пошкоджені стіни. а ці вершителі судеб іще і накладають штрафи. Ви с*ка до штрафуєтесь, поки вже просто не буде кого штрафувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100