реклама

реклама

Блакитний костюм та жовта хустинка в кишені піджака – у такому образі представив Україну на першому дні пісенного конкурсу "Нова хвиля" в Сочі співак з Черкас Артем Іванов. За свій виступ він отримав від журі 110 балів та у підсумку дня посів восьме місце.

Про це інформує «ВІККА».

За умовами конкурсу першого дня співаки виконують світові хіти. Черкащанин обрав ліричну композицію британського соул-виконавця Сема Сміта (Sam Smith) під назвою "I'm Not The Only One".

Як розповідав сам Іванов, щоб переконатися, що він справді українець при відборі на конкурс його просили показати паспорт.

Нагадаємо, конкурс "Нова хвиля" проходить з 8 по 14 вересня в Сочі (Росія). Донедавна конкурс відбувався в Юрмалі, та організатори "Нової хвилі" вирішили перенести фестиваль в Росію після того, як латвійська влада в липні 2014 заборонили в'їзд на територію своєї країни Йосипу Кобзону, Валерії та Олега Газманова.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Уманский Еврей 12.09.2017 02:21
Цитую Черкащанин:
Що, "Ісаак"-Іванов - і російських грошей хочеться, і хочеться, щоб у Черкасах не заплювали? ;-)


А за что в него плевать? За то что представлял на международном музыкальном конкурсе в Сочи нашу страну Украину? 2 миллиона украинцев работают в РФ, думаю у вас слюны не хватит :lol: Лечите мозги!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Черкащанин 11.09.2017 15:02
Що, "Ісаак"-Іванов - і російських грошей хочеться, і хочеться, щоб у Черкасах не заплювали? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100