реклама

реклама

Гра з перших секунд почалася з атаки златокраївців, але на передачу Гонщика вздовж воріт білозірської команди ніхто по команді не відповів. За десять хвилин гри господарі подали два кутових, один з яких ледь не залетів у ворота. На 15 хвилині штрафний удар виконали і суперники, та бажаного взяття воріт не відбулося.

2

Відкрили рахунок гравці «Академія-Черкаський Дніпро» на 25 хвилині - Нікішов переправив м’яч у пусті ворота. Не такого початку очікували від златокраївців уболівальники, та справедливо призначений пенальті на 33 хвилині матчу впевнено реалізував Білоус – 1:1.

Груба гра у штрафній «Академії» призвела до другого 11-метрового, який не реалізував Артем. Суперники видихнули з полегшенням, адже дві поспіль пенальки могли судити тільки про упередженість арбітра. Але через 10 хвилин той же Білоус реалібітувався на підборі, після чого рахунок став – 2:1. Місцева команда не зупинилася на досягнутому, а навпаки завелася і в середині другого тайму після чергової атаки збільшила свою перевагу ще на гол. Гості огризалися як могли, та іменитий гравець ФК «Златокрай» Гонщик довів перевагу до – 4:1. Футбол не є футболом, коли улюблена команда не змусить понервуватися тренера і вболівальників.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100