реклама
Sucurity Police

реклама

Поліцейські встановили та затримали двох черкащан, які причетні до вбивства свого товариша, інформують у поліції Черкаської області. Зловмисниками виявилися жителі Черкас 30 та 55 років. За їхніми словами вони вчинили вбивство, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

;jsessionid=D7A7C09A5FDE599722B0D42CB5DCF336 До поліцейських Черкаського відділу зателефонував місцевий житель та повідомив, що в зачиненій квартирі свого 30-річного онука він виявив труп невідомого чоловіка з явними ознаками насильницької смерті. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Проведеними заходами поліцейські встановили особу померлого, ним виявився 35-річний черкащанин, який близько року мешкав в даному помешканні разом із господарем квартири. Крім того, на ліжку неподалік трупа поліцейські виявили гранату Ф-1 без запалу. Також поліцейські з’ясували, що двері в квартиру були замкнені на ключ, ознак злому виявлено не було, а господар, за отриманою інформацією, вже декілька днів не повертався додому. Розуміючи, що вказана особа може бути причетна до вчинення даного кримінального правопорушення поліцейські розпочали його пошук. Чоловіка виявили на одній із вулиць міста. В розмові зі слідчим він зізнався у вчиненому та розповів, що в той день він, його товариш та потерпілий вживали алкогольні напої. Потерпілий заснув, а коли прокинувся, то вчинив сварку, яка переросла в бійку, під час якої він з товаришем завдали потерпілому ножових поранень, від яких він помер.

Речові докази вилучено. Чоловіків взято під варту та їм оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100