реклама

реклама

8 вересня під час сесії Черкаської обласної ради депутат від ВО «Свобода» Олександр Лошков подав депутатський запит щодо відновлення Золотоніського міського та районного радіомовлення на території міста Золотоноші та Золотоніського району.

Олександр Лошков

Після буревію, що пронісся лівобережжям Черкащини вже більше двох місяців, як в місті та районі «мовчить» радіо. За цей час Золотоніський районний центр телекомунікаційних послуг нічого не зробив для відновлення радіомовлення. Натомість у сусідньому Чорнобаївському районі мережу радіомовлення майже повністю відновили. Ліквідували наслідки стихійного лиха і працівники ПАТ «Черкасиобленерго» Золотоніський РЕМ, замінили пошкоджені опори, відновили електропостачання. Після отримання рахунків за непрацюючі радіоточки люди масово пишуть заяви на їх відключення.

«Складається таке враження, що їм на руку аби дротового мовлення на Золотоніщині взагалі  не було. Золотоніських же зв’язківців не хвилюють люди. Людським обуренням вони не переймаються. А на запитання, коли ж запрацює радіо, у місцевих  зв’язківців заготовлена відповідь – «А воно вам треба?» Складається враження, що комусь вигідно, аби жителі Золотоніщини нічого не знали про події в районі, місті, області. Такі «доброчинці» не переймаються, що радіо для сільських жителів, та й міських пенсіонерів – це як ковток свіжого повітря, живий зв’язок із світом», – обурюється депутат-свободівець Олександр Лошков.

У депутатському запиті до Черкаської філії ПАТ «Укртелеком» націоналіст просить:

1) дати розрахунок, скільки коштів треба на відновлення мережі проводового радіомовлення у місті Золотоноші та Золотоніському районі, а також провести заходи щодо відновлення такого радіомовлення;

2) письмово поінформувати про стан радіомережі в інших районах області;

3) висловити свої пропозиції щодо переходу на ефірне мовлення, а також повідомити про технічну потужність передавача та його можливості поширення сигналу на територію Золотоніщини.

Прес-служба Черкаської обласної організації  ВО «Свобода»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100