реклама

реклама

На День міста в Черкасах діятимуть п'ять біотуалетів, які нещодавно придбали.

1505113577-526

Про це в коментарі Zmi.ck.ua повідомила директор департаменту організаційного забезпечення Черкаської міськради Лілія Маліщук.

Так, дві тимчасові вбиральні розмістять у сквері ім. Б.Хмельницького, ще дві - в сквері за Черкаською ОДА і одну – біля головної сцени.

"Минулого року на День міста ми домовилися, що черкащани ходитимуть безкоштовно в туалет в одному із ресторанів. Проте було занадто багато людей і тому цьогоріч керівництво закладу вже не хочуть, що усі йшли до них", - розповіла Лілія Маліщук.

За її словами, вартість одного біотуалету – 16 тисяч грн. Відвідати вбиральні жителі міста зможуть тільки під час свят.

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Одесит 13.09.2017 13:38
Пани с компанией исполкома успешно домовылися про установлении самим себе премий по 300-400%, а вот сделать как в Одессе, где посещение всех муниципальных туалетов, а также на вокзалах для всех пенсионеров и инвалидов - БЕСПЛАТНО, руки не доходят, даже на День города. Зато каждому школяру книжку с гимном города, финансировали. Издатель, есно поделится, а сборщики макулатуры поблагодарят.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Олена 13.09.2017 09:37
Те, що так громогласно владці називають "біотуалетом", насправді окультурене відро з металичною огорожею та дверима і не має ніякого відношення до справжнього біотуалету. Хто бував за кордоном, то підтвердить, що закордонні біотуалети 20-річної давнини, у 20 разів кращі за наші сьогоднішні. Хоча в одному вони схожі, це у ціні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Надія. 12.09.2017 20:55
Невже Маліщук за стільки років роботи в мерії так і не визначила необхідну кількість туалетів при проведенні таких заходів. Тієї кількості яку ви озвучили,- безнадійно мало. Це аби тільки відстали. Куди ділися туалети які були в міських комунальників?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100