реклама

реклама

На Тальнівщині поліцейські виявили у 48-річного чоловіка гвинтівку з набоями та наркотики. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Речові докази направлені на експертизи. Триває досудове розслідування.

PM969image002

До працівників Тальнівського відділення поліції надійшла оперативна інформація про те, що 48-річний житель району причетний до незаконного зберігання зброї. В рамках відкритого кримінального провадження працівники поліції провели санкціонований обшук в домоволодінні чоловіка. Під час обшуку, в одній із кімнат будинку поліцейські виявили одноствольну гвинтівку калібру 5,6 мм та 9 патронів до неї. Як з’ясувалося, чоловік зберігав зброю незаконно та без відповідних дозволів. Крім того, в помешканні підозрюваного, поліцейські виявили 350 грам подрібненої та висушеної коноплі, а також пристрій для її куріння. Речові докази вилучено та направлено для проведення відповідних експертиз.

На даний час Тальнівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100