реклама

реклама

12 вересня завершено роботи з капітального ремонту ділянки дороги Н-01 Київ-Знам’янка на відрізку від Києва до Обухова протяжністю 29 км. Капітальний ремонт дороги здійснювався за рахунок кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку. Вартість об’єкту на сьогоднішній день становить 46,5 мільйонів євро. Про це повідомили в Укравтодорі.

Славомір Новак, керівник Державного агентства автомобільних доріг  України: «Цей проект демонструє ефективну співпрацю Укравтодору із міжнародними фінансовими організаціями. Вперше за чотири роки закінчено проект із капітального ремонту дороги національного значення. Роботи виконано вчасно, якісно, підрядник продемонстрував високий рівень кваліфікації. Сподіваюся, що наша подальша  співпраця із МФО буде такою ж плідною та ефективною».

Варто зазначити, що відремонтована  дорога відповідає усім європейським стандартам безпеки. Зокрема, у межах 29 км побудовано   дворівневі переходи із ліфтами для людей з обмеженою мобільністю, відремонтовано дворівневі транспортні розв’язки, встановлено новітнє бар’єрне огородження, освітлення та інші сучасні засоби організації безпеки дорожнього руху.

Цей контракт реалізувався на умовах FIDIC. Генеральний підрядник  – компанія «ONUR» (Туреччина). Технічний нагляд за  виконанням робіт здійснював незалежний Інженер - компанія LouisBerger SAS (Франція).

Міжремонтний термін цього об’єкту при належному утриманні становить 11 років.

Від сьогодні наступає період відповідальності підрядника за дефекти, який триватиме 2 роки. Лише після цього об’єкт буде офіційно введено в експлуатацію.

Контракт на виконання робіт із капітального ремонту ділянки автомобільної дороги Н-01 Київ-Знам’янка (км 14+740 – км 43+345) між Державним агентством автомобільних доріг України та підрядником було підписано 4 грудня 2014 року.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Сидоров 12.09.2017 23:28
Ехал я днесь этой дорогой. Ничё,но хуже чем дороги в Европах. Там ,на этой дороге если зацепишь глубокую обочину,считай труп.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Сирога 12.09.2017 15:42
Цитую Андрій:
Коли ці .иродки будуть ремонтувати дорогу через Мошни і Яснозір'я? Проїхать же неможливо

Скоро. Он вже чотири роки ремонтують дорогу на Смілу. Виходить років через 8 можливо і до вас доїдуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Андрій 12.09.2017 14:41
Коли ці .иродки будуть ремонтувати дорогу через Мошни і Яснозір'я? Проїхать же неможливо
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100